Schimb de Reputatie

Va multumim pentru interesul acordat!

Va rugam alocati 5-10 minute pentru a parcurge aceasta pagina si va promitem ca informatiile din aceasta pagina, vor schimba cursul afacerii dumneavoastra in bine!

In ultimii 2 ani, am intalnit un numar foarte mare de clienti care sunt foarte nemultumiti, in special de recenziile pe care le primesc pe Google Maps, pe Facebook, Tripadvisor, booking… si altele.

Ne-ati solicitat in nenumarate randuri sa gasim o solutie pentru aceste recenzii si dupa mai multe cercetari, am gasit solutia optima, legala si lipsita de riscuri.

 • Fie aveti clienti nemultumiti care exagereaza cu nemultumirea
 • Fie aveti prieteni/rude ale unor clienti nemultumiti
 • Fie aveti competitori care doresc sa va saboteze
 • Fie apar persoane pe care nu le stiti, dar care nu au altceva de facut
 • Fie alte motive…

In mod cert afacerea dumneavoastra sufera din cauza ca primiti niste recenzii negative (pe undeva), pe care nu le meritati.

In urma acestor recenzii, efectul asupra afacerii dumneavoastra, poate fi devastator. Iar scuza este mereu aceeasi „Nu am ce sa le fac!”

Intradevar, ne-am luptat si noi cu morile de vant! Am contactat google prin e-mail, i-am sunat, le-am facut plangeri penale, i-am actionat in instanta, iar i-am contactat de sute de ori… Iar dupa 2 ani, am reusit sa stergem cateva mii de recenzii negative si sa refacem reputatia unor clienti.

Insa dumneavoastra nu vreti sa parcurgeti un drum atat de anevoios si acum va punem pe tava o solutie care nu solicita niciun fel de efort din partea dumneavoastra.

Inainte de a parcurce restul paginii, va avertizam ca aceasta pagina va exista doar pana la data de 1 Septembrie 2019, iar o data cu stergerea ei, veti pierde orice sansa de a mai face parte din programul nostru, daca nu v-ati inscris deja.

In cazul in care nu ati gasit acest subiect ca fiind interesant pentru dumneavoastra, inainte de 1 septembrie si/sau nu v-ati inscris in acest program, va rugam sa nu insistati a ne contacta ulterior pentru a face parte din program, pentru ca acest program il vom construii doar pentru cei care il sustin.

Va multumim pentru intelegere.

DESPRE CE ESTE VORBA?

Dorim sa construim un nou soft pe care sa il oferim doar persoanelor care chiar au nevoie de el si care ii sustin constructia.
Motivul este cat se poate de tehnic si anume, faptul ca daca vor beneficia de acest soft doar un numar limitat de persoane/firme, care au un interes major ca acest soft sa functioneze fara intrerupere, softul va continua sa functioneze ani de zile, fara sa necesite mentenanta.
In cazul in care softul zboara liber pe piata, mai devreme sau mai tarziu vor aparea diverse situatii care sa incomodeze acest soft si cei care au sponsorizat constructia acestuia, nu se vor mai bucura in totalitate de acest soft.

CA VA FACE SOFTUL?

Functiile de baza ale softului vor fi urmatoarele:

 • Va adauga sute/mii/zeci de mii de recenzii pozitive pe pagina dumneavoastra de google maps, pentru a creste reputatia firmei dumneavoastra si pentru a va creste numarul de clienti.
 • Va incerca sa stearga cat mai multe recenzii care nu sunt de 5 stele, pentru a incerca sa ajunga la un scoring de 5
 • Va marca de sute/mii de oriĀ  ca fiind utile, recenziile care va avantajeaza cel mai mult, pentru ca in momentul in care cineva deschide pagina de recenzii, sa ii apara cele mai avantajoase 20 de recenzii, ca fiind cele mai recomandate.

Acestea fiind functiile obligatorii cu care vom porni la drum. insa, daca bugetul ne va permite si daca un numar mare dintre dumneavoastra vor considera utile si alte functii, noi mai avem niste propuneri. Bineinteles, in cazul in care dumneavoastra aveti si alte propuneri, suntem deschisi la orice este necesar, pentru a face acest soft util pentru cat mai multi sau pentru chiar toti dintre dumneavoastra.

Ce functii mai propunem noi:

 • Propunem ca acest soft sa va ajute si site-urile sa urce in prima pozitie, pe cuvintele cheie alese
 • Propunem ca acest soft sa va ajute sa cresteti numarul de like-uri pe facebook
 • Propunem o functie de recenzii pozitive si pentru facebook.
 • Propunem ca in momentul in care postati o oferta pe facebook, sau orice altceva, sa fie distribuit de alte cateva sute sau mii de contur

Cum functioneaza

Acest soft va fi creeat intr-un limbaj dezvoltat decatre echipa Olarian si va fi un soft bazat pe inteligenta artificiala.

Pe scurt, Tot ce va trebui sa faceti dumneavoastra, va fi sa rulati softul in calculatorul dumneavoastra (nu necesita instalare) si sa setati cativa parametrii (va dura 2-3 minute maxim). Dupa care, nu va mai trebui sa faceti nimic ani de zile.
Softul va rula intr-un coltisor, fara sa va deranjeze deloc.

Principiul de functionare al acestui soft, va fi „unde-s multi, puterea creste”. Mai pe „romaneste” šŸ™‚ „Neuronal networking”.
Desi cel mai probabil v-ati prins deja cum va functiona, vom explica, pentru a face lucrurile clare:

Softul din calculatorul dumneavoastra va face treaba buna pentru toti ceilalti, iar softul din calculatoarele tuturor va face lucruri bune pentru dumneavoastra. Fiind vorba despre inteligenta artificiala, softul va fi capabil sa stie ce face si pentru cine, indiferent de computerul in care se afla.

RESURSE NECESARE

Cel mai probabil va intrebati si cat consuma un astfel de soft. Softul va consuma mai putin de 100MB de ram, mai putin de 200kps viteza la net si mai putin de un nucleu de procesor.
Asadar, va putea fi rulat pe orice computer, oricat de slab ar fi acesta, cu conditia sa aveti windows 7 sau mai nou.

ATENTIE! ACEST SOFT NU VA RULA PE LINUX SAU PE MACHINTOSH! DOAR PE WINDOWS.

CAT COSTA?

Raspunsul pe scurt, este „CAT DORITI DUMNEAVOASTRA”.
Sau pur si simplu, puteti achizitiona alte servicii de la noi, pentru a ajuta la cresterea bugetului pentru acest soft.
Fiecare dintre dumneavoastra va achita orice suma doreste, pentru a ajuta la constructia acestui soft. Se impune totusi o suma minima de 100 de lei, pentru a justifica verificarile in contul bancar si toata birocratia cu facturi, taxe… etc.

Chiar daca veti considera ca acum nu aveti nevoie de acest soft, este posibil ca nu peste mult timp sa aveti nevoie de un astfel de soft, ca de aer. Nu pierdeti singura sansa de a pune mana pe acest soft.

Cum se procedeaza?

la sfarsitul paginii, veti avea un formular pe care va trebui sa il completati. In acel formular, veti introduce datele de facturare si suma pe care sunteti dispusi sa o platiti, pentru a ajuta la constructia acestui soft.

Pana la data de 1 Septembrie 2019, vom strange date despre cate persoane sunt interesate de acest soft si ce buget s-ar putea strange pentru dezvoltarea acestuia.

Dupa data de 1 septembrie; Daca nu apar suficiente persoane interesate de acest soft, sau daca suma totala care s-ar putea strange de la aceste persoane nu justifica eforturile depuse pentru constructia softului; Nu veti plati niciun ban si softul nu se va creea.

In cazul in care se strange un buget minim pentru a creea acest soft si se arata un numar de persoane interesate, suficient de mare, veti primi o factura pe adresa de e-mail mentionata in formularul de mai jos, in care vom specifica ce reprezinta suma pe care urmeaza sa o platiti si va cuprinde suma oferita decatre dumneavoastra. (Da, toti cei care vor „dona” vor primi factura care sa le garanteze ca acest soft va fii creeat si accesul la el.)

Dupa ce veti primi factura, veti avea timp pana la 15 Septembrie 2019 sa o achitati, iar incepand cu data de 16 vom porni constructia softului.

Cand va fi gata?

Estimam ca softul va putea fi folosit incepand cu data de 15 octombrie 2019, iar rezultatele le veti putea resimti inca din primele zile de folosire.
Totusi, desi probabil veti putea incepe sa folositi softul incepand cu 15 octombrie, este posibil ca softul sa nu fie complet de prima data si pe parcurs sa mai adaugam functii. insa, cel mai probabil vom construii un sistem de actualizare a softului, care sa nu va implice pe dumneavoastra, astfel, veti beneficia de noile functii, imediat ce vor aparea.

INCREDEREA IN NOI

Cu siguranta ca pentru unele persoane apar si semne de intrebare cu privire la increderea necesara pentru a plati catre noi, o suma indiferent cat de mica.

Ar trebui sa va convinga urmatoarele 2 lucruri:

 • Suntem pe piata de peste 12 ani si nu s-a plans nimeni niciodata ca ne-a platit pentru ceva si nu a primit ce i s-a promis.
 • Iar cel mai important lucru, este ca suntem capabili sa construim acest soft. Am mai construit si alte softuri? Bineinteles. Despre foarte multe nu va putem spune, insa va putem spune despre cateva

PeĀ http://www.fastdesigners.com/ vezi gasi urmatoarele softuri de automatizare, gandite pe acelasi principiu, construite in totalitate de noi.

Aceste softuri sunt construite in urma cu mai multi ani, deci sunt pe o tehnologie foarte veche. Chiar daca inca sunt foarte bune, noul soft va fi inzecid mai performant si mai eficient decat restul de softuri.

 • FACEBOOK BUSINESS MANAGER
 • EMAIL BUSINESS MANAGER
 • ADWORDS ASCENDER
 • SEO BUSINESS MANAGER

Cata cateva clipuri video cu aceste softuri:

Clipurile de mai jos, fac parte din playlist-uri, asadar, dupa fiecare video mai urmeaza si altele.

Avand in vedere experienta noastra cu astfel de softuri, puteti avea incredere deplina ca vom duce la bun sfarsit acest proiect, daca va prezenta interes pentru dumneavoastra.

Daca sunteti interesati de acest soft, nu lasati pe alta data si completati acum formularul de mai jos, pentru ca fiecare dintre dumneavoastra poate face diferenta.

Email Business Manager

Facebook Business Manager

Social si Google Dominator

Demonstratie Google Dominator

Alte tutoriale pentru softuri